- | Drucken |  E-Mail

GELUNGENER NEUSTART

Nach allzu langer Pause konnte nun doch die erste Singstunde am 26. September stattfinden. Mit Ausnahme von einigen "Urlaubern" waren alle Sänger anwesend und sichtlich darüber erfreut, wieder in der Gemeinschaft singen zu können. Es war eine schöne Chorprobe und ein gelungener Neustart, insbesondere deswegen weil mit zwei neuen Sängern der Chor völlig unerwartet verstärkt werden konnte.

Wegen des Feiertags (3. Oktober) wird die nächste Singstunde auf Dienstag, den 04. Oktober verlegt. Wir hoffen auf weiteren guten Besuch und und gern auch mehr Zuwachs!

Welcome to Lippertsgrün Male Voice Choir

MGV Lippertsgrün is a male voice choir from Upper Franconia (North Bavaria). We have been singing together since 1890! Our singers come from the village of Lippertsgrün itself as well as from various towns and villages in the area. Under our long-standing conductor Berndt Mitter we are continually enlarging our repertoire, which ranges from traditional German folksongs and international folklore to the occasional popular song. At the moment we are pleased and proud to have a partner choir in Poland. Interested? Then just get in touch with our chairman, Roderick MacInnes, a Scot living in Germany (MacInnesNaila@AOL.com).